Bosh sahifa > Новости > Kontent

Wест Виргиниа је све своје прве правне канабис Изрежи

Jun 15, 2016

Канабис семе ће најраније ове недеље у припреми за Западне Виргиније Прва берба правне канабис посејати — део за индустријске конопље истраживачки пројекат на универзитету Wест Виргиниа.

2014 – исте године је савезна влада је усвојила закон дозвољава ограничену узгој конопље у истраживачке сврхе – државни законодавци усвојили закон којим се практично легализује индустријске конопље; пре тога, онима који је желео да узгајају конопљу имали да добију одобрење од министарства правде и ДЕА.

Сада , како се потенцијални конопље пољопривредници у Западној Виргинији треба да тражи дозволу од државног министарства пољопривреде.

"Постоје одређене препрека [истраживање]," рекао је Сусанна Wхеелер, постдипломац на подручја аграра на универзитету Wест Виргиниа. "Како то је регулисан је и даље веома разликује од било какву врсту агрономиц Изрежи кад смо покушали да истраћујем."

Ипак , недавно усвојеном закону је омогућио за школу почети истраживање фабрике. Према закону државе Западне Виргиније, конопља је дефинисан као биљка канабиса са мање од 1% ТХЦ садржаја.

"Нисмо ће бити садњу овде [ове недеље, време је да дозволи," је Wхеелер тврдио.

Wхеелер је објаснио да је то њихово истраживање би да се састоји из два дела. Прво , тим ће проценити пет различитих индустријске конопље сорте да видим које су најприкладније за климе и земљишта Западне Виргиније. Други део је стакленик суђења у којем истраживачи ће проценити исте сорте и њихову способност да се акумулирају метали који су загадили земљу.

Тлу пречишћавања је само једна од многих индустријске употребе конопље. Његова влакна су коришћене да градјевински материјал за куће, композитних материјала за аутомобиле и биолошких горива.

Али због федералне владе класификација биљке, свака комерцијална употреба конопље мора да се ослања на увоз материјала из других земаља. Најмање 28 држава имају неке индустријске конопље законе у књизи, било да су оне за успостављање истраживачки програми или комерцијални узгој.

Wест Виргиниа универзитета Изрежи биће први у држави од другог светског рата, када је савезна влада је привремено укинула забрану узгајање конопље. Влада је чак и снимио филм потакнути фармерима да узгајају усева.

Универзитет сигурно неће бити једини културан канабиса по новом закону.

"[Конопље ] није типично за многе пољопривредне усева," рекао је Wхеелер. "Постоје многе уверења о свој потенцијал да би обновио пољопривредне заједнице. Дефинитивно има пуно узбуђења око њега."