Bosh sahifa > Новости > Kontent

Вермонт убија Бил легализацију марихуане

May 11, 2016

Кућу Вермонт је одбацио предлог за легализацију марихуане у уторак, цупкају у нади да заговорници легализације за дрогом реформе након обећавајуће гласова у Сенату раније ове године.

Ако је прошао, Вермонт би била прва држава за легализацију марихуане, кроз законодавство, а не референдум. То би такође довео ближе легализацију у Неw Енгланд, региону сматра се следећи границе за реформу политике главних марихуане.

Уместо тога, кућу Вермонт гласала 121-28 да одбаци нацрт за легализацију марихуане, који је усвојен од стране државе Сената на позив гувернера Петер Схумлин у фебруару. Закон би имати легализована, регулисана и опорезовани марихуане за оне 21 и старији, али то је био уздржанији од легализације иницијативе изгласавања на више начина: то је не би легализована колаче са марихуаном, то не би дозволила за узгајање у кући, и легално продаје не би ступају до 2018 године.

Неколико чланова је рекао да су подржане легализацију, али не у себи, посебно недостатак одредби за дом узгајање, чији се један члан је рекао да је Бил "Вермонт како."

Други , као представник државе Цхристопхер Пеарсон, рекао је прохибиција пропао, и било је време да се крене напред.

"Велики број бирача занима: Засто смо седи и ућивај у укусно пиво у Вермонту и благонаклоно на употребу канабиса?" питао је.

У Јоусе ће гласати касније у уторак поподне на меру компромис који би је декриминализујемо поседовање марихуане и узгајању биљака до две одрасле по домаћинству.

"Мислим да не желимо бити у послу да би неко ко расте биљка за сопствену употребу треба да има криминални досје," представник Калифорније Цхип освајања, која је представила је предлог за легализацију пре гласања кућу, рекао је на поду у уторак.

Компромисни предлог би такође да финансира програме едукације дроге у школама и успостављање комисије за даље сколовање легализацију, али закон такозвани компромис не изгледа као да је бити много боље. У понедељак увече кући лидери одложили планирани гласање о компромисни предлог, изрека су сумњали у то имао подршку проћи.

Од уторка гласова добили са само неколико дана преостало у законодавном сесији, што значи да неће бити времена за Конгрес и Сенат основаног међусобне разлике.

Освајање Међутим, рекао да је законодавство само одлазе неминовно.

"Верујем легализацију долази у Вермонт," освајање рекао пре гласања. "Мислим , због ових догадјаја у друге државе и друге земље, а због природе Вермонт, има веома добру шансу да смо ће бити с обзиром на легализацију за марихуану у врло блиској будућности, и мислим да треба да припремимо за то."

Вермонт кућу мањински лидер Дон Турнер, који се противи легализацију, такође је увела амандман којим би ставио необавезујући референдум пред бираче да запоставим своје мишљење на легализацију марихуане. Тај амандман ће такође бити су гласали на касније у уторак поподне.

Исправка : Кућу Вермонт је гласало 51-97 да одбаци предлог да бисте поставили необавезујући референдум пред бираче на легализацију марихуане у августу примарни листицу.

Исправка : Кућу Вермонт је уско одбацио предлог да је декриминализујемо поседу/гајење до две одрасле канабиса.