Bosh sahifa > Новости > Kontent

Ултра - рестриктивне медицинску марихуану програме

Jan 18, 2016

У понедељак, здравље комесар Др. Хоwард Зуцкер саопштио је да он неће дозволити пацијената са Пост трауматског стресног поремећаја, Алцхајмерове болести, дистрофије, дистонију и реуматоидни артритис да учествујем у програму за медицинску марихуану, јер он не верује да постоји довољно научних доказа да докаже да канабис може да буде и ефикасан третман за ове услове.
У складу са законом државе, Министарство здравља Неw Yорк је био с обзиром на годину и по да размислите о пет предложених квалификованих услове и доноси одлуку о томе да ли пацијената са ових обољења требало омогућити приступ медицинској марихуани. Званичници наводно извукао у Легију наука и здравље експерте да прегледам неколико комада истраживања која се односе на марихуану као одржив третман опција, али на крају крајева они су закључили да би још један доказ је потребна пре него што би они били спремни да наставе даље.
Узгред , Др. Зуцкер има моћ да додате квалификованих стању жели у било ком тренутку.
"Закон или је комесар за здравство не реци докторима које болести су прикладни за остале дроге," заступник Рицхард Готфрид, један од кључних спонзора је милостив, према, толдПолитицо. "Стварно не треба је званична листа за медицинску марихуану."
Како ствари стоје, медицинску марихуану у Неw Yорку је доступна само онима са раком, ХИВ/АИДС-ом, је АЛС, Паркинсонове болести, мултипле склерозе и тврдоглав спастицитy као резултат оштећења кичмене мождине, епилепсија, инфламаторног обољења црева, неуропатије и Хантингтонова болест. Ипак , држава треба да се стиди од стране колико неуспеха, програм је предодредјена да постане, једноставно зато што су званичници одбијају да оставимо по страни страх који је било у реду потез може да креира либерални систем упоредива шта има у Калифорнији.
Али Неw Yорк је далеко од остварења програма такве магнитуде.
Неw Yорк Тимес недавно је пријавио да само 51 пацијенти су тренутно регистровани да учествујем у програму за медицинску марихуану, углавном зато што постоје само око 150 лекара у за целу државу која је сертификован према својим пацијентима пруже препоруке за медицинску марихуану. Поред тога, Тајмс указује да апотеке, који се налази у насељене Неw Yорк Цитy само видео "кап пацијената" од отварања врата прошле недеље, означавајући да апотеке сервисирање другим деловима државе ће вероватно не видите много акције.
Иако многи законодавци сматрају државну новонастала медицинску марихуану програм буде први корак ка коначном стварању план са свеобухватнију покривеност, државни званичници потребу да успориш ограничења да бисте се уверили да програм је у стању да доносе довољно прихода да остане жив довољно дуго да се то догоди.
Право , неспособност за пацијенте да конзумирају сирове канабис је присилио државе медицинску марихуану цене у царству са невероватним јер су продуценти пет канабис дозвољено само продати тинктуре, уља и испарења. Ово ограничење, сама је била довољна да примора да пацијенти назад на црном тржишту, као и очекује се да неке могу провести као 1200 $ на мјесец да га купите легално.
Прошле године, Неw Yорк лекари за Самилосног брига – група више од 600 доктора из широм државе који подржавају медицинску марихуану — упутио је писмо показује бројне научне студије које приказује пушење марихуане у законодавству није толико опасан колико буде доживљен. Ипак , држава је одбијао да овај метод испоруке.
Кеитх Строуп, оснивач национална организација за за реформу закона о марихуани, је недавно рекао да Вице вести који се мења у Неw Yорку медицинску марихуану програм це потрајати јер законодавци су и даље сумњиво да пацијенти су једноставно у потрази за начином да се надувам без правних последица. На жалост, због утицаја у Неw Yорку на националне политике, Строуп мисли да више држава ће стопама својих када је у питању пут креирање њихове одговарајућим медицинску марихуану програме – пружајући пацијентима без сировог канабиса, нема колаче са марихуаном и није забавно.