Bosh sahifa > Новости > Kontent

Разлика између црног ПЕ торбу са целофаном траку торбу

Jan 26, 2016

У процесу производње пластичних кеса, боју дефинисан је као разнолики различите боје ПЕ пластичних кеса, публиком разликује се, наравно, за здравље људи, ове са мистериозним пластичне кесе су да постоји контроверза. Да почнемо са два бела и транспарентан пластичне кесе, нпр.
Каква торба је бели и транспарентни квалитета ће бити боље? Или је сигурније за људе? Заправо је једноставно рекао, према анализи боје склоност бели пластичних кеса бити популарнији, квалитет је релативно транспарентан торба ПЕ боље, ово зато бела пластика торбе су обично од користи након смањења обновљивих материјала припреме, немају много зла. Али бели кесом није савршен, зато током у производњи пластике такође придружило се торбе пудер и адитива, самим тим и даље постоји не безбедности, у поређењу са прозирне пластичне кесе, бели пластичне кесе сигурност је много мања.
А црни пластичне кесе, јер у тренутку производње зависи од угљен Црна боја може да се поправи, стога своје нечистоћа и штетних састојака мора да буде мало већа, генерално гледано, то није заштита животне средине. И инфериоран црну пластику торбе се користе за умирање у вреће за смеће, тако да њен квалитет индекс можете занима, тако да не препоручујемо вам да одаберете црну торбу ПЕ за сваки дан.
Да ли црни прозирни ПЕ пластичне кесе. Дефиниција сигурности хране и радње су исте, осим ако користите полиетилен направити пластичне кесе, или нису погодне за складиштење хране; Ако желите да једе, одлучите да имају храну сигурност логотип торбу производа, јер само на тај начин, да се осигура приватном здравственом ох!