Bosh sahifa > Новости > Kontent

Значајне функције Мајор вакуум познати

Jul 24, 2015

Тренутно употреба вакуум торба је изузетно широка, посебно у производњи хране што знаш има вакум кеса која укључује неколико упадљиво то? То је због вакуума торбу у односу на друге истакнуте функције укључују је створила своју широку примену у сектору амбалаже, своје истакнуте функције спадају:

1 , високо баријерне: употреба различитих перспектива материјале везане за различите баријеру својства, коекструзивне филм, за кисеоник, воду, угљен диоксид, мирис баријеру ефекат.

2 , моћан: уље, отпоран на влагу, отпорна на 120 степени Целзијуса температура кувања хларења ниске температуре, трајност, очување безбедности мириса, може да се користи за вакуум паковање, антисептииним амбалаже, на надувавање амбалаже.

3 , структурни дизајн флексибилност: различитог дизајна, можете својим потребама за различите рок трајања.

Предности вакуум паковање производа да задовољи потребе људи који живе међу амбалаже, изазов за Баодинг Конформни развој тржишта амбалаже, саградити квалитетну и јефтину вакуум. Вакуум : Материјал је генерално НY (тата) / Директорице или љубимац / НY (тата) /. Овај производ има анти-статички функцију, вакум ефекат је добар, висок степен прозирности, Пропустљивост (кисеоника) гас је низак, отпорност на влагу, виоке отпорности и пункција снагу, лако се запечати, заптивање, а не старе карактеристике. Углавном се користи за металне, електронске компоненте, постоји потреба Вакумирани захтеве. Величине, техничке карактеристике, отпорност на температуру и тако се може прилагодити по жељи.