Bosh sahifa > Новости > Kontent

Орегон гувернера потписује два важна марихуани, још у току

Mar 09, 2016

Гувернер Кате Броwн је потписала два рачуне ће да направите значајне промене у Орегону је рекреативних марихуане програм.

За почетак, кућа Бил 4014, уклања 2 године специјализације услов за рекреативне лонац продуценти, процесори и трговаца на мало.

ХБ 4014 смањује медицински накнаде за квалификованим ветерани из $ 200 до $ 20; третирају ММЈ исто као рецепт дроге када постављате услове за људе на истражни објављивања, диверзија, невезано од оштећеног возила "," условно "или" Пост-затвор надзора; и то дозвољава сви локали марихуане за одбијање дозвољену пословних трошкова приликом попуњавања захтева за државни порез.

Други закон потписано од стране гувернера, Сенату Билл 1598 се труди да привуче мањи медицински узгајиваие тр иште за рекреативне уклањањем папире захтев приликом подношења захтева за дозволу. Ове такозване микро-цанопy лиценцу са нижим накнадама и мање потребе.

СБ 1598 такође препозната медицинске и истраживање марихуана расте локације као фарма усеве, што их чини лакше проналазити у ексклузивном фарми областима и штити их од тужбе до комшије запажене неугодности као мирис и бука. Рекреативне марихуана расте локације су већ препозната као фарма усеве под државним законом.

Закон Сената појашњава да је дом ММЈ расте не подлежу Орегон здравствене власти инспекције. То ствара Поткатегорија апотеке за непрофитабилне организације, што им омогућава да прихвати вишак траву од узгајиваие да буде продат да пацијенти у мали или никакав трошак. И кад се државе регулисаних марихуане индустрије на земљу, то ће захтијевати здравствене власти да студирам приступ медицинској марихуани у областима које су смо потцењени до апотеке и трговаца на мало.

Још неколико рачуна још чека потпис гувернера Брауна, укључујући ону омогућавајући апотеке да продају колаче са марихуаном и сконцентрисано је раније него што је планирано, а други Омогућавање банака и кредитних Унија да се бави правним лонац предузећа без са којима се суочава кривична одговорност.