Bosh sahifa > Новости > Kontent

Мицрософт је све везе са правним марихуане

Jun 18, 2016

Недавно је откривено да је Софтверски гигант Мицрософт партнери са Калифорнијска врсте финансијске понудити свет "дивљи" траве део софтвера која прати канабис биљке из "семе за продају". Билл Гатес и посада ће сада напрегнемо братије за праћење софтвера "Агрисофт семена за продају" своје популарне азурно цлоуд цомпутинг услуге.

Док све већи број држава да легализује марихуану у рекреативне и медицинске сврхе, главнину законодавне статутима иза многих од ових програма захтевају индустрији да пажљиво прате сваки аспект биљка канабиса до тачке када се производ прода купцу. Програм "Агрисофт", која је на тржишту у протекле три године, даје правне државе алатку морају да воде поводац њихове одговарајуће лонац тржишта у покушају да се уверим остатке посао на нивоу.

Мицрософт је прст у воду приступ мувања са канабисом индустрији можда изгледа минимална некима, али заправо указује на неминовно прелази преко од како су ме сматрали одметник покрета у царство легитимне Цоммерце. На крају крајева, иако је овај софтвер је дизајниран посебно за државе и локалне општине, то је управо она врста технологија влада Сједињених Држава треба да се вратимо угодније с концептом омогућавања индустрији канабис ићи широм земље.

"Нико не може да предвиди будућност за легализацију канабиса, али је јасно да је легализована канабис ће увек бити изложен строги надзор и прописи, као што су алкохол и дуван; и , је да вам понудимо владе и регулаторне агенције су алати и технологије за надгледање усклађености канабиса,"љубазан финансијске оснивач &амп; ЦЕО Давид Диненберг наводи се у саопштењу. "Ја сам одушевљен да Мицрософт подржава БРАТИЈЕ мисију да изгради ослонац за канабис усклађености."

Извештај из Неw Yорк Тимеса показује да финансијски врста је није још слетео уговор са владом, али компанија се нада да њен новонастала однос са Мицрософт ће то променити. За сада, врсте ради на томе да добије свој систем у Порторику, која размишља о марихуану у медицинске сврхе, и то је нада да ће велики број државе и страних земаља које су тренутно прогресивних, овако или онако, иде према Маркету у организованом лонац.

Братије Агрисофт програм је једини софтвер ће бити подржане од стране Мицрософт везане за марихуану.