Bosh sahifa > Новости > Kontent

Медицинска трава активисти страх епилепсија дроге могао срозати их

Apr 22, 2016

ОЛУМБУС , Охио (АП) – Је експериментални епилепсија лек биљној канабиса порасла у Енглеској је компликујући медицинску марихуану расправа у болницама и статехоусес.

Епидиолеx је скоро чиста екстракт цаннабидиол или пословних зграда, са мало о су постале ' Маринол ', или ТХЦ, то постане традиционални глави, корисницима, висок. Дас посао производи су тренутни бес на лековите траве производа и активисти страх да, ако је творац Епидиолеx успева да добијем одобрење ФДА могла срозати политички моментум покрета за медицинску марихуану.

Ануп Пател, педијатријски неуролог који надзире Епидиолеx (изговара се ех '- пих - ДYЕ'- ух - лехx) клиничка испитивања на широм земље болници у Цолумбусу, истиче да је дрога садржи оптималне познатих марихуане сложене за третира нападе. Он је навео студија које је нашао да деца могу да им науди користећи целу биљку.

Пател жали се да деца са епилепсијом се користе - укључујући током неуспешна Охио кампање гласачке прошле године - да се залагати за легализацију медицинске марихуане.

"Људи су мешање условима, мешање идеје," рекао је. "Нисам сигуран да ли је то само због забуне, недостатка знања или са сврхом."

Те Хансон, стручњак за марихуану смернице за на нестраначког националне конференције о државне парламенте, је рекао да две стране су у сукобу.

"Аргумент за традиционални (целине-биљка) и медицинску марихуану да људи знају шта ради за њих - да ли иду да направите сопствени концентрата или вапе или изгоре, користите цветиже производа, уља, само реци - па желе заштитити своју способност да урадим то," рекла је она. "Други табор жели да види најбоИјег науке, да га дам више научних ваљаност, да уздигнете производи који се производе у смислу поузданости и конзистентност."

Пател је у логору 2. Лобирао је лично да се амерички пацијентима приступ Епидиолеx, које је рекао да је ефикасна, конзистентан и не добије корисницима високо.

Отприлике пре две године, Пател је убедио Лондонског ГW Пхармацеутицалс да би имао медицине за пацијента и његовој болници студија родио. Прошлог месеца, компанија је објавио позитивне резултате тестирања касној фази. Планира да преузме Епидиолеx за америчке хране и дроге администрација касније ове године.

ФДА није још пронашао никакве ботаничке обрасца марихуане, да буде сигуран и ефектно да третира неке болести или стања, рекао је портпарол Мицхаел Фелбербаум. Ако буде одобрен, Епидиолеx ће бити прва. Доступне су две синтетички канабиноиди - ' Маринол ' и Цесамет.

Одобрење ФДА би дозволила било који доктор преписати Епидиолеx да неки пацијент, и то би бити покривено осигурањем. Нема закона или гласачке питање ће бити потребна.

Многи активисти за медицинску марихуану бојим се Епидиолеx одобрење ће означити почетак Биг Пхарма преузимања од марихуане, подривање пацијената способност да третира себе како им одговара.

"Ми смо забринути за пилулу (заправо уље) облику природна биљка," рекао је Wендy Јохнсон, који заступа Удружење сигурност канабиса у Охају, где је медицинска марихуана закон уведен прошле недеље. "У ствари, гледају је веома бурно и као камен спотицања на путу за целу биљку."

Двадесет три државе сада имају свеобухватну медицинску марихуану и канабис програма - али 17 других одабрали само да дозвољава употребу "Низак ТХЦ, високо цаннабидиол" производа, углавном тате и маме канабис уља или конопље екстрате.

Од када је марихуана не могу се правно гајити у тих 17 држава, ужи рачуне нису много више од правне заштите за људе који су у могућности да приступите производе, Хансон је рекао. Ниско -ТХЦ , средње-пословних зграда сој медицинске марихуане, зове Цхарлотте wеб порасла је у Цолораду, на пример, где је марихуана легално.

"Забринути су политички ослонац. То ти је то на крају,"рекао је Јохн Худак, виши сарадник Брукингс који проучава закон о марихуани. "Забринути су због оглас води против њих".

Тара Цордле, од Wхеелерсбург, Охио, има 10-годишњи син, Вејлон, који пати од озбиљних облика епилепсије и да је део Епидиолеx клиничка испитивања на широм земље болници у Цолумбусу.

Она је рекла да хоче Вејлон имају приступ цео марихуане, иако има ризике. Цордле је рекао да је тешко као родитељ, да се не надају Пасква - као у великом броју прича о 6 година Цхарлотте Фиги види нападе спустити са 300 недељно до три, давање њено име је Цхарлотте wеб.

Рекла је да је Вејлон на таблетама 47 дневно, таблете које га је зној, који су му дали пролив, то је ризик за камен у бубрегу или које промовишу рано појава остеопорозе.

"Ја не бојим ради грешке и на суђење," рекла је, "јер је сваки напад лекове који си ставио твоје дете на грешке и на суђење."