Bosh sahifa > Новости > Kontent

Правни конопље производње то повратак након 80 година Бан

Mar 15, 2016

Било је осам деценија од америчког закона о наркотицима растућу конопље на америчком тлу илегално.

Данас је једва 1% Американаца су пољопривреда конопље. Пре него што је било је забрањено 1937, да број 30% и да нам конопља је била размотрите међу најбољима на свету.

Конопља је напокон поцетак да направим велики повратак након што је Председник Обама потписао одредбу у закон 2014 фарме које уклонити конопље израстао у истраживачке сврхе од дела Контролисане супстанце.

Многи коначно признају да конопља може помоћи да се вратите наше пољопривредне економије, позитивно утиче на климатске промјене и помогне нам неафирмисани пољопривредницима. Према извештају у ЛА Тимес, Канада већ то знао и млати милијарди годишње на своју производњу конопље.

Добра недеља за конопље у фарма-

У Невади, законодавни пододбор је дала коначно одобрење да прописе које надгледа пилот пројекта да бисте дозволили узгој ограничен конопље у истраживачке сврхе.

Ипак , Роберт мало у Невади министарство пољопривреде је рекао у Лас Вегасу преглед налог да проглашени су строги количине ТХЦ у платно.

"Ако изрезивања тестира изнад 0,3, ради се о да утврдимо како тај Изрежи је уништено," мало рекао.

Рицк Тројанац, оснивач засноване на Цолорадо конопље путовање, је био у вежницу у Кансасу ове недеље разговарати са посланицима о предностима индустријске конопље.

Његова група залаже за усвајање индустријске конопље пољопривреда закон пред Конгресом у Wасхингтон. Закон би било легално да узгајају конопљу за употребу у производњи разне производе.

"Од конопље, као ротациони усев, лишће на земљу боље него што је пронађен," Тројан је рекао KSNT.com у Канзасу. "Такође је сјајна алтернатива за пољопривреднике."

Два законодавца из Алабаме, спонзори су закон да дозволи истраживање о расту индустријске конопље у стању и да дозволи министарство пољопривреде и индустрије или државни Универзитет за истраживање конопље производње, према AL.Com.

Треба нам Семе

Да бисте започели производњу још једном, амерички фармери Морат ћете увести десетине конопље сорте из целог света, јер сад је семена је изгубљен након толико година прохибиције.

Али узгајиваие боцкате да бисте почели. Један фармер Цолорадо, Рyан Лофлин, ЛА Тимес да конопља је рекао да оживи фармери.

"Је потребно пола воде да пшенице ради и пружа четири пута приход. Конопља ће да оживи земљорадња породице у ери климатских промена."