Bosh sahifa > Новости > Kontent

Канзас марихуане заговорник Суес стање преко син је уклањање

Mar 31, 2016

WИЦХИТА , Кан. (АП)--жену западног Канзаса тужи држава и неке агенције уплетен у испитивање и уклањање њен 11-годишњи син од њеног дома, након што се заузео у школи због поседовања и користи марихуану.

Схона Банда федерална тућба, у четвртак, наводи се у Канзас и њеним службама лишено јој њена градјанска права поступати са противзаконитим стање које она каже да је Кронову болест, Wицхита Еагле је пријавила.

Гарден Цитy жена, 38, такође тврди да званичници имају нарушава њен родитељство, и да су локалне полиције и школе запослених неправилно испитан њен син без њене дозволе.

Бенд је син је уклоњен из њеног притвору 2015 године марта након што власти су рекле да је дао коментаре током едукације програм у његову школу да његова мајка и других одраслих код куће били страствени наркомана. Полиција је рекла наредне претраге ставки јој кући откривено више од пола килограма марихуане, као и уље канабиса и друге дроге.

Спокеспеопле за Гарден Цитyја јавне школе и гувернеру Сам Броwнбацк уред одбијате позив коментар, позивајући се на чекању парнице. Канзас одељење за дјецу и породице, која је такође окривљени, препоручује да деца бити уклоњени из својих домова када постоје озбиљни сигурносни проблеми - али не искључиво за употреба марихуане, рекао је портпарол Тхереса Фреед.

"Суд има коначну одлуку у погледу положаја деце", рекао је Фреед. "Марихуана је илегалних супстанци у дрћаве Кансас. То може имати директне и индиректне штетним последице по породицама."

Бенд , који је, према судским списима, ради као свог адвоката у спор који су на једногодишње годишњицу полицијске рације, тежи неодређене штете.

Бенд је тужба инсистира да она образованих њен 11-годишњи син о супстанца и рекао му, "То је лијек." Никад није дозволила тог момка да користи дрогу, тврди се у тужби.

Бенду, аутор књига гласацких њена употреба концентровани цаннабис уље да третира Кронову, који је на инфламаторног обољења црева, суочава се са оптужбама везаним за марихуану у округу Финнеy. Статус за тај слуцај, није било одмах доступно у суботу.