Bosh sahifa > Новости > Kontent

ХИГХ ТИМЕС законодавне Роундуп: 11 јула

Jul 12, 2016

По први пут после неког времена, борба за легализацију марихуане у Сједињеним Државама долази са све позитивне вести. Пропозиција у Арканзасу и Массацхусеттс очишћена за гласање у новембру, док је предлог у Северној Дакоти изгледа на добром путу. Друге истакнуте функције пролазак легализацију мера у главном граду у Пенсилванији и вероватноћа Денвер бирачи могу ће се одлучити о иницијативи за најмање један социјалне користи ове јесени.

Прочитајте све о тим догађајима и више у функцију Роундуп законодавне ХИГХ ТИМЕС за 11 јула:

Пеннсyлваниа : Харисбургу Децриминализес поседовање марихуане

Градског вијећа Харисбургу гласао је прошле недеље у корист мера које би елиминисало криминалне казне због поседовања мањи лонац. Уредбе , која је преузела градске власти неколико месеци да постигну, би увреда кажњава са 75 долара у реду – 150 долара да починилац је ухватио користи биљку у јавности. Међутим , три пут преступници могу и даље бити оптужен за прекршај по правилу "три ставке" градоначелник Папенфусе. На жалост, та мера је и даље даје локална полиција опцију наплатити људи под закон државе – прављење ни први пут прекршај прекршај.

Цолорадо : Два иницијатива потрошње јавне лонац могао да удари гласачких

Изгледа да је Денвер бирачи могли имати могућност преко које социјалне марихуане користи иницијативу да подрже овог новембра. Један предлог, који је подржан од стране Денвер поглављем НОРМЛ, дозволио би приватне канабис клубова да се успостави широм града за рекреативне лонац потрошњу, док је други, је подухват који надгледа, делимично, пројекат политике марихуане, дао бих сваки ресторан или бар могућност подешавања посебну секцију за корисника марихуане. Ниједна група је одустаје од задатка да би било на гласању ове јесени. Ако оба мере буду одобрени, биће потпуно на гласање заједнице да бисте утврдили који би план постаје део градских канабис трговине.

Массацхусеттс : Рекреативних марихуане иницијатива може да се појави се гласа

Врховног правосудног суд Массацхусеттса изрекао пресуду прошле недеље, даје за рекреативне гласачке мере одобрење за такав пред бираче овог новембра. Међутим , пре него што ово се може догодити, суд је наложио гласачке наслов промењено из "Легализацију марихуане," за "Легализацију регулација и опорезивање марихуане" као и неколико других промена. Нови језик листиц је на следећи начин:

"Гласање да би омогућило особе 21 и старији да поседују, користите и пренос марихуане и производа који садрже марихуану концентрат (укључујући јестиве производе) и узгоја марихуане, сви у ограниченим количинама, и пружити за регулисање и опорезивање за комерцијалну продају марихуане и марихуана производа."

Прошлог петка, група састоји се од гувернера Цхарлие Бакер, Бостон градоначелник Мартин Ј. Wалсх и кућу звучника Роберт А. ДеЛео су најавили оснивање кампању против иницијативе.

Аркансас : Медицинску марихуану иницијативу да се појави на гласање

Бирачи у Арканзасу ће добити прилику овог новембра да одлучи да ли држава треба да легализујемо медицинску марихуану за озбиљно болестан и смртно болестан. Прошле недеље, канцеларије секретара је саопштио је да је предложени гласачке мера донељен од стране Аркансанс Самилосног брига квалификован довољно потписа да одем пред гласање заједнице на предстојећим изборима. Међутим , организатори се бринемо, да конкурентски иницијативу да саботирају могућност за медицинску марихуану бити легализована све заједно. Група позива на Литтле Роцку адвокат Давид кауи да обустави своју кампању и образац Уједињеног Фронта да ставим ниједан предлог пред бирачима овог новембра. Питање о медицинској марихуани није успела у 2012.

Северна Дакота: Група ће предати петицију да ставим медицинску марихуану на гласање

Бирачи у Северној Дакоти видело је издање медицинску марихуану на листицу овог новембра. Група иза у Северној Дакоти Самилосног, према очекује да поднесу око 15 500 потписа до канцеларије секретара је уочи крајњег рока (данас). Укупно 13,452 потписа мора бити потврђена група да зарадим мрља на листицу. За разматрање гласачке, ће такође вероватно бити предат и предлог за додатне везаним за марихуану у понедељак.