Bosh sahifa > Новости > Kontent

ХИГХ ТИМЕС законодавне Роундуп: Јануар 11

Jan 14, 2016

Нова година је у пуном замаху, и марихуана активисти раде напорније него икада да легализују лист на разним странама Сједињених Држава. Неке од највећих новости у седмици долази из источном делу нације, где Вермонт гувернер Петер Схумлин позвао је законодавству за легализацију индустрија у канабис у 2016. На средњем западу, већ на улици се прича да је неколико држава раде за легализацију марихуане за медицинске и рекреативне сврхе.
Прочитајте све о овоме и више у функцију Роундуп законодавне ХИГХ ТИМЕС за 11 јануара:
Кентуцкy : Пусх за легализацију медицинске марихуане у 2016
Бивши конгресмен Мике Wард је недавно најавио формирање групе под називом легализацију Кентуцкy сад, који ће радити са државног законодавцима и званичницима владе да усвоји нацрт закона за легализацију медицинске марихуане у Кентакију. Wард ће да рашчистимо Генералне скупштине у тренутној сесији и Управљај систем ка политика да повећања пореских прихода, пружајући болесне са ефикасна алтернатива љекове. Извештаји указују да Ворд ће покушати да се састане са гувернера Матт Бевин, који подржава медицинску марихуану, да видим ако могу да смислим подршку од врха.
Индиана : Билл је поднео за легализацију медицинске марихуане
Сенатор Карен Таллиан је недавно предложио нацрт закона чији је циљ легализације медицинске марихуане за оне пацијенте који пате од списак услова које се крећу од АИДС-а Пост трауматског стресног поремећаја. Сенату Билл 209ис слична друге мере у законодавци је увела у протеклих неколико година, али није била у стању да се саслушање. Мада она верује да је њен покушај у 2016 резултат ће бити сличан исход, она планира да копај даље питање док јој је дозвољено право гласа. Такође су уведени неколико друге мере везане за марихуану, укључујући онај чији је циљ легализације пословних зграда нафте за епилептичне деце. Све се очекује да буде одбијен од стране одбора.
Виргиниа : Радови законодавце да је декриминализујемо марихуане
Сенатор Адам Еббин је поднео нацрт закона који би је декриминализујемо на поседовање марихуане у малим количинама широм државе. Сенату Билл 104 би елиминисати криминалним казнама тренутно повезане са нападом и заменити их казну од 100 долара за први прекршај, као и на 500 $ за трећину. Закон , како се очекује, уважити законодавству у предстојећем састанку.
Вермонт : Бил достављен легализују марихуану рекреативно
Сенатор Јеанетте Wхите је недавно најавио подношења закон којим би легализацију индустрија у посвецена канабиса. Предлог се труди да легализују узгајање, поседовање и продаја марихуане за одрасле 21 или преко, узима на слична оној надгледа одбор за контролу пића регулаторног модела. Wхите билл је јединствен у смислу да је то забрањује марихуане колаче са марихуаном, али омогућава држави да успоставе бројних канабис чекаонице за на локацији потрошње. Прошлог четвртка, гувернер Петер Схумлин рекао је посланицима да је хтео да се уозбиљимо око усвајања закона да регулише и пореза марихуане. Већина његове предуслови за толики труд спада у складу са предлогом Вајта. Вермонт је очекује да ће постати прва држава у народу за легализацију марихуане кроз законодавству. Ако све буде по плану, Вермонт становници могли култивирати своје личне Изрежи до касније овог лета.
Грузија : Законодавац покушаји за легализацију медицинске марихуане узгајање
Представник Аллен Пеаке је увела предлог којим се нада да ће узети безвредни канабис уље поседовање закон и претворити га у медицинску марихуану програм који дозвољава узгајање. Прошле године, законодавац је иза смрти у Халеигх нада чин, који омогућава да се регистрирају на држави да имају одређену количину пословних зграда нафте у свом поседу одређени пацијенти. Закон , међутим, није се појавио са одредбу бујање и дистрибуције, што је приморало људе да прољверцујем медицинском у из правне државе. Пеаке је најновији предлог има за циљ да отклонимо проблем тако што ћете креирати систем где између два до шест канабис продуценти би било дозвољено да послују у држави, давати пацијентима приступ на лек, а охрабри да федерални закон.
Неw Меxицо: Настојања да се легализује марихуану рекреативно
Представник Билл МцЦамлеy је поднео мера чији је циљ успостављање индустрија у пиринаи и регулисано канабиса у Новом Мексику. Закон би у суштини омогућити људима 21 или преко да купите траву на начин слично ономе што је тренутно у току у Колораду. То би такође производња индустријске конопље легализацију широм државе. Нажалост , тамо не изгледа да велике шансе за МцЦамлеy је предлог, то је прави од законодавству жив. Републиканске снаге су наводно већ не обазирући се било коју меру која има везе са марихуаном. Ипак , закон ће бити размотрен, можда само на кратко, у предстојећем законодавном сесији.
Wасхингтон ДЦ: Канабис клубова забранила поново
Иако Савету Д.Ц. првобитно усмерили ка омогућавајући канабис клубова у главном граду нације, задњи трен мобилни кампању од стране градоначелника Муриел Боwсер је унапредио законодавце да преокрене њихова одлука, барем у наредних 90 дана. Савет сада има месец дана да постигну детаље о адефинитиве плану, пре истека ознаку на Баузер је бан у пролеће.
Миссоури : Иницијатива за медицинску марихуану је одобрена за потписе
Нови приступ Миссоури, у организацији радио за легализацију медицинске марихуане у 2016, очишћена од стране секретара почети прикупљање 160 000 потписа је потребно да би њихове иницијативе на гласању у новембру. Групе , која тежи да се легализује лист за пацијенте који пате од озбиљне услова, је одредила циљ прибављања пола милион потписа да бисте били сигурни да су их зарадити глас на предстојећим изборима довољно кредитно способни. Група и даље потребно неколико стотина хиљада долара да би успјешно лансирање идућа фаза своју кампању.
Миссоури : Два закона поднео захтев за легализацију марихуане за рекреацију
Сенатор Мариа Цхаппелле-Надал је поднела предлог којим би легализације марихуане у рекреативне сврхе. Сенату Билл 762 дао бих одрасли 21 или старији слободу за куповину зависи од грама траве на продајним мјестима широм државе. Међутим , за разлику од сличних мера, овај закон неће дозволити људима да се упусти у кући узгајање. Друга мера – кућа заједничку резолуцију 57 – није заведено у кући, која тежи да се омогући бирачима да одлучи да ли држава треба да легализују траву за одрасле у стилу сличном држава тренутно дозвољава за алкохол. Оба рачуна, како се очекује, бити чуо касније овог месеца.
Неw Хампсхире: Неколико закона уведен за легализацију марихуане за рекреацију
Подигнуте су три марихуани, са циљем да се легализације марихуане у законодавству за разматрање у 2016. Представник Мицхаел Сyлвиа је увела кућу Бил 1610, што би омогућило одрасли 21 или да негују и поседују марихуане без успостављање пиринаи и регулисано система. У суштини, становници би било дозвољено да расте највише шест биљака и трансфер до грама да истовремено – али без новца из Болоње руке. Други предлог – кућа Бил 16, 75 – увео представник Мицхаел Бреwстер, би легализацију рекреативних канабис размену са пореска стопа од 30 долара по унци. Међутим , одрасли 18 или старији допусте да расте до шест биљака за личну употребу и бити у поседу преко 2 кила. Коначно , група посланика предложио неки други Бил (кућа Бил 1694) за легализацију рекреативних канабис занат; Једино се испоручује са поседовање ограничење од до грама и пореска стопа од 15 посто. То би омогућило становницима да расту до шест биљака, а да ће га легално за производњу индустријске конопље.