Bosh sahifa > Новости > Kontent

ХИГХ ТИМЕС законодавне Роундуп: Април 4

Apr 08, 2016

Била је заузета недеља у борби за реформу закони о марихуани у Сједињеним Државама. Неке од највећих новости долази из Охаја, где је публикована гласачке мера очишћен за потписе. Такође постоји одређени напредак у Иллиноису, да је декриминализујемо марихуане, као и замах на Хавајима да студирам Декриминализација све илегалне дроге.

Прочитај све око пао и прошле недеље у свету канабиса реформи у функцију Роундуп законодавне ХИГХ ТИМЕС за 28 марта:

Охио : Иницијатива за медицинску марихуану одобрено нам је потписа

Медицинска марихуана је поново на путу у Охиу. Правобранилац Мике ДеWине недавно је објавио да иницијатива за медицинску марихуану подржава пројекат политике марихуане очишћен за следећи ниво ревизије. Веридба онда је пред одбор гласачке Охио где петочлани панел је такође дао одобрење. Организатори мора сада прикупљање 305,591 потписа верификован бирача пре јула да би се зарадила место на гласању на изборима у новембру.

"Планирамо за мобилизацију велика група волонтера и смо це бити пријавим помоћ плаћени су супружници да испуне државе знатне потпис услов за кратко времена имамо," рекао је Масон Тверт, директор за комуникације за пројекат политике марихуане. "Пуно волонтерки су чланови породица пацијенте или саме пацијенте тако невероватно су мотивисани. Иницијатива процес није лако, али то је бледа у односу на пролази кроз хемотерапију или сведоци твоје дете имати нападе на дневној бази."

Иллиноис : Мера за легализацију је расправљано

У Илиноису законодавство још једном расправља о плоду легализацију марихуане. Бил , тражећи да замени криминалне казне због поседовања 10 грама марихуане или мање са $ 100-200 долара казну тренутно чека да бити изгласан у Сенату. Ако он буде усвојен, то ће затим померите да је Представнички дом за разматрање. Многи очекују да закон бити успешна ове године јер језик је пао право у складу са препоруке које гувернер Бруце Раунер након што је ставио вето легализацију мера у 2015.

Флорида : Гувернер потписује Бил медицинску марихуану

Гувернер Рицк Сцотт потписали су прошле недеље нацрт који ће омогућити болесних пацијената имају приступ пуној снази канабис производе. Као амандманом на државну "право да пробам чин," што омогућава да умиру пацијенти користе експерименталне лекове који није Одобрен, нови закон ће омогућити оне пацијенте који имају мање од годину дана добио живети опцију за лекове на своју руку са канабисом. Међутим , нико не сигуран када ће покренути програм. Флорида је усвојила нацрт ниско-ТХЦ медицинску марихуану 2014 године, а и даље је задовољена нити једног.

Цолорадо : Законодавци који се залажу за ТХЦ ограничења

Постоји предложени гласање и биле у законодавству се надате да Изместите капу на количину ТХЦ дозвољено у марихуане и марихуана продатих производа у Цолораду. Гласачки иницијативу, саставио Алија Пруита и Рон Цастанга, тежи да се уведе ограничење од 16% ТХЦ на свим канабис продаје широм државе. Кућа предлогу, који је уведен од стране представника Катхлеен Цонти, би захтевало сличних ограничења ТХЦ садржај — то затварање око 15%. Ниједна мера би се односило на медицинску марихуану. Иако је покрет има мало подршке, супротстављене снаге то називају план за неуставним то ће само диск уживалаца натраг у црно.

Хаваји : Законодавце да студија легализовању све дроге

Хаваји законодавци одобре мера које би омогућиле држави да спроведе изводљивости преко Декриминализација све илегалне дроге. Прошле недеље, правосудном гласало је 7: 1 у корист резолуције, слања у поду кућа за разматрање. Јавили Marijuana.com, мера је измењен од њене оригиналне верзије да бисте ограничили студија да само одређене дјело исказу. Предлог мора пред Сенатом 7 априла да би имао ударац због одласка у 2016.

Орегон : Ажурирани конопље Бил потписан

Иако Орегон је усвојила нацрт конопље у 2009 години, програм је био тежак за уплитање због своје стриктне ставка баријере. Међутим , гувернер Кате Браун недавно су потписали нови закон у закон који смањује неке од критеријума за индустријске конопље, пољопривреда у покушају да више продуценте могућност да учествујете. Извештаји указују да Орегон министарство пољопривреде је тренутно не прима пријаве за сезону 2016.

Орегон : Гувернер знаци закон који је ММЈ апотеке да продају колаче са марихуаном

У склопу закон којим се омогућавају продавницама рекреативних лонац са Орегона продати без пореза Херба медицинску марихуану пацијентима, људи ће сада такође моћи да купују канабис колаче са марихуаном и изводе из апотеке. Бил Сената 1511, који је потписан у закон прошле недеље од стране гувернера Кате Броwн, даје апотеке за продају мале количине колаче са марихуаном и издваја људима 21 и старије. Пре почетка ово, међутим, Орегон здравствене власти морају прво израдити прописе за продају ових производа. Се не зна када ће се то десити.

Маине : Сенат леђа каменован покретачка Бил

Нацрт закона Трудећи се дефинише која дела спадају стондиран вози се пробија кроз законодавство Маине. Прошле недеље, Сенат је гласао 19 на 14 у корист нацрт закона којим би се успоставио правни ограничење од.05 нанограмс ТХЦ по милилитру крви – исти стандард која се користи у Цолорадо и Wасхингтон. Присталице кажу да је ограничење је потребан да бисте спречили каменован возила, док је опозиција тврди да ће водити одговоран пацијената неправедно што је ухапшен. Закон сада одемо пре Представничког дома за разматрање.