Bosh sahifa > Новости > Kontent

Расту Хацк: Контролу и надгледање садржаја воде у тлу

May 05, 2016

Расте канабиса у контејнерима, да ли у затвореном простору, на отвореном простору или у стакленику, омогућава баштована одвести пуну контролу над тла и садржај воде за њихову електрану корење. Биљке расту у испрскане земљи ће Иећњо и жута много као биљке расту у суву земљи, немојте да правите грешку од додајући још воде...

Када биљка корене налазе се у преко воде земљи, толико почиње да крене по злу. Корење треба кисеоник преживјети (за разлику од њихових надземни колега, лишће) и без љкрге, они не могу дисати под водом. Плива у води анаеробне бактерије преузети и почети да конзумира корење и остале органске материје, док је Упијао ђубрива у процесу као. Удављена корење не може да апсорбује воду, азота и не изврши неку од функција треба да служе. Први пут видите тлу мирисе труло, као да су га имали воде, лишће почне да претвори жута од недостатка азота и нови раст почиње да умре, она Свене фабрике. Не дозволи да се то догоди твоју траву; покрените неки па трошите тла, и никад не воде сувише често мељањем.

То је немогуће тачно препоруку за заливање фреквенцију која ће радити за свакога. Температура, влага, проток ваздуха и светло животне средине твоје засађених биљака расте у свим утицај воде траже на тло. Што је већа потражњу, што више треба да воде. Пар два узгајиваие стално исто због износ од варијабли који иду у воду потражње, па редом са пар главни утицајни њихове распореде за водом.

Високе температуре у гроwроом средства вода ће бити брзо како испарава са свих површина фабрике, а корење ће брже него што би они на ниским температурама без везе воде из тла. Обрнута држи за ниске температуре.

Биљке канабиса као влажности опсег 55 – 65% релативна влажност, али многи искусни узгајиваие ће се побринути да влага остаје између 50 – 55% током Блум за спречавање Бад труљење. Довољно , једноставно и влага окружењима стави мање потражње воде од тла, док биљке у ниске влажности одигра брже и траже воду из својих корена. Вентилациони отвор фанови контролу влажности, али узгајиваие да користите крућни навијача за паралелни свемир да ојача стабљике довољно тако да могу да узму се кила траве, али овај проток ваздуха је такође повећава фолиар транспиратион, а вода потражње из корена.

Када заливање, треба да се засите тло довољно, тако да о петина волумен сте додали одводе од дна. На засићеност већине па исуљене земљи треба да рудник има око 45 – 50% воде по волумену. Ако вода предуго се почети да трошите, вероватно не додајете довољно перлитом или вермицулите и овај проблем вероватно неце да оде док си репот са подеснији тлу.

Многи узгајиваие су предложили да се водом када њихова земља је сува до првог зглоба, али буди сигуран да слушате своје биљке као. Пробај да схватим колико дана твоје биљке могу да без воде пре него што почну да увенуле, ово ће указивати како тачно осуши суво стварно. Кад стигнете до ове тачке Урањаљ ни прст у тлу да видите колико дубоко тло је сува, покупим лонац да видим колико има, користите на тлу водомер за мерење запремински садржаја воде у тло, или све наведено.

Ако предуго чекате да залијем своје биљке тло да изузетно сува. Када је садржај воде у тлу падне испод 10%, можда ћете морати да иду заједно у "купања агент" у воду да се уверим да воде заправо продире у тло. Агенти купања, као сапун млеку јело (идеално би било онај који не садржи никакве биоцидес као метхyлисотхиазолиноне), помаже вода поново све тло мокра јер смањује површински напон воде. Без њега, вода ће једноставно узети најлакши пут право до дна у лонац без прављења контакт са било ким од корена.


Заливање довољно, тако да га црпи из лонац спречавање со гради се, што може да изазове храна брава се и пХ замахује. Ни водом то још доста значи ћете морати да истерамо саксије са довољно воде тако да цео волумен траве црпи са дна сваке две недеље. Чак и када користите метара "," сонде "," хyгрометерс "и" термометри, ништа није боље од једноставне слуљајужи твоје биљке. Бројеви и вредности могу да помогну знатно у процесу расте, али су свакако није замена за пажњу и да затворите негу.