Bosh sahifa > Новости > Kontent

Стакло извођач мјесеца: К-Сасс

May 14, 2016

Жена иза стакла К-Сасс је Кристина Сассер, који је открио медиј од стакла, 1999 године и, од тада, има своје тумачење духовност, лепота и органске природе надахнути ове древне уметности.

К -Сасс почео је да прави глина цеви у средњој школи, али је еволуција своје дело потпис "хеаддy" функционална се развила две деценије. Мистик , умјетник душу, она студирао ликовних умјетности на факултету хуманистичко-керамика, али истиче да њена инспирација је такође извире из године као бавежи Јоги. "Моје комаде духовно наплаћују," каже она. "Ја их уврсте цакре симболизам, свете геометрије, драго камење, метали и енергично набијен метеорит узорке у моју уметност."

Фабрике лекова, родној церемонијама, цвијећа, перја, галактиико и другом свету су честе теме њеног дела која креће се од накита до великог обима инсталацијама. К -Сасс је такође филантроп и директор Колорадо пројекта је био пет година, непрофитна, заједничка настојања за стакло уметника на прикупљању средстава за добротворне узрока у заједници кроз сарадњу на стакло арт и догађаје. Она чини свом дому на предиван предња опсег Цолорадо и оснивач звезда семена студијима у Боулдеру.