Bosh sahifa > Новости > Kontent

ФДА ЈЕ ОДОБРИЛА ТЕЧНИ МАРИХУАНЕ ЗА АИДС-А И РАКА

Aug 11, 2016

Док влада Сједињених Држава одбија да призна канабиса има веома лековите бенефиције, његов положај је није спречила Федерални здравствени агенцијама, током година, одобравање синтетичке верзије психоактивних компонента херб'с Биг Пхарма користе у лијечењу озбиљно болесних.

У ствари, амерички хране и дроге администрације (ФДА), једна од баријера у глобалу широм земље легализацију, недавно одобрила течни мноштво синтетичких тетрахyдроцаннабидиол (ТХЦ) који ће се продавати људи који пате од АИДС-а и рака.

Откривено раније овог месеца да се Инсyс Тхерапеутицс се спрема да крене на комад са медицинску марихуану тржишта и наводно вреди стотине милиона долара, са новим прописана форма дронабинол. Ове прве врсте течни ТХЦ синтетичких, спремно да буде напуњен на полицама АПОТЕКА под именом Сyндрос, дато зелено светло за третирање "анорексија повезане са мршављење код пацијената са АИДС-а и мучнину и повраћање придружену рак хемотерапију код пацијената који нису успели да адекватно одговори на конвенционалне антиеметиц третмана."

Иако је дронабинол, која се често назива под њеним именом Бренда ' Маринол ', није ништа ново за фармацеутску индустрију паметан приступ да профитира на марихуану, најновију верзију је као "лако за гутање" течност дизајниран за брже апсорпције од направама пилулу. Изјаву за новинаре издат од стране Инсyс указује на то да фармацеутске компаније планира да бисте конвертовали већину свог пословања дронабинол преко Сyндрос до састанка са скоро 8 000 лекарима да разговарају о предностима ажурирани производ.

Наравно , ова лабораторија креација има предност у односу на канабис производе који се продају у комбинацији са државом медицинску марихуану програме јер долази са распоред ИИИ класификација Контролисане супстанце акта – предлаже лековиту вредност и низак ризик за злостављање. Електрана канабиса, међутим, се и даље налази на месту са хероином под распоред сам – класификација то оцени херб имају медицинску вредност и ризик за злостављање.

Интересантно , док је сигурно неки пацијенти тамо који више одговара да дронабинол да пушење марихуане, постоји значајан доказ који показује да је на биљној лекови су знатно супериорнији од синтетике ове велике фармацеутске компаније због комбинација комплекс канабионидним/терпене који је познат као "Пратња ефекат." Лекове , као Сyдрос, су једноставно даје ТХЦ, док је целу биљку медицина зна бити најбоље описати као дивљи плес на стотине једињења, заједничког рада на мистериозни комбинације да пружи пацијента са жељени резултат.

То је због тога да многи пацијенти који имају прописане дронабинол током протеклих деценија пожалили да дрога није ни близу ефикасан као канабис.

"Када је дрога постала доступна у средином 1980-их, научници мислио то исти ефекат као и цела канабиса. Али , убрзо је постало јасно да је већина пацијената предвиђени користећи целу биљку да води ' Маринол ',"Др. Сањаy Гупта написао је за ЦНН назад у 2014. "Истраживачи је схватао да остале компоненте, као што је дас посао, има већу улогу него претходно схватио."

Али фармацеутске компаније као Инсyс и ГW Пхармацеутицалс, тренутно је на путу да донесе засноване на пословних зграда епилепсија дрога звала Епидиолеx тржиште, говоре језик федералне владе када је у питању стављање тзв "сигурно и ефективно" дрога на тржишту. Експериментиљужи електрана канабис успоставити разлику између његових корисних и зли компоненти, као један ДЕА званичник који је недавно рекао је дешава, дроге контролери су у стању да настави краткој узици на производу, уз Омогућавање место за то на црном тржишту, што омогућава значајну профитабилност кроз кривичних поступака, конфискација и опсцене пореза за правни марихуане предузећа.