Bosh sahifa > Новости > Kontent

ФДА ЈЕ ОДОБРИЛА БОМБОНЕ СА УКУСОМ АМФЕТАМИНИ ЗА ДЕЦУ

Jul 23, 2016

Док су неки посланици у државама правни марихуане инсистирају да одметник канабис колаче са марихуаном сличне љежерно третира у покушају да заштити добробит деце, савезна влада је управо одобрио бомбоне са укусом засноване на амфетамин лијек који ће бити пласирао је деци са пажњу дефицит хиперактивност поремећај (АДХД) касније ове године.

Недавни извештај од људи из одмах вести указује да је нову верзију брзином ударио фармацеутско тржиште прошле недеље, по Адзенyс, отопиле, воће са укусом дрога је дизајниран с исте активне састојке као друге популарне АДХД лекове, као што су Аддералл. Те дроге, која је у суштини проширено издање гумене Мет, одобрио је раније ове године за храну и дроге администрације за пацијенте млада као 6 година.

Што није изненађујуће, лек је већ узбуркавање значајан ниво контроверзу у здравству заједници због страховања ту отопиле брзину која има укус добре воље траг до повећања злостављања и предозирања.

Али те то не спречава Неос Тхерапеутицс, заснован на Даллас фармацеутска компанија одговорна за дизајнирање дроге, од извођења злокобни маркетиншке кампање у нади да ће обзира према "назад у школу сезона' према Випин Гарг генерални директор компаније. "Лансирање пуном брзином."

Предузеће може да се похвали да представници продаје 125 нисмо имали проблеме у подешавању састанци са лекарима широм земље, који је у потпуности спремна да започне да предлаже Адзенyс.

"Охрабрени смо иницијалне повратне информације од лекара у фази пре лансирања, и сигурни смо још више да постоји јака жеља код лекара, и негу за једном дневно орално дезинтегриљужи третман алтернативу здравље успела АДХД," рекао је Гарг.

Нажалост , док влада остаје каваљер за епидемију дроге рецепт тренутно на све стране, неки најновији подаци показују да, у протеклој деценији, рекреативне употребе љекови као Аддералл су повећане код одраслих 67%. Шта је најгоре, просечни потрошач изгледа да буде потпуно несвесни да ово лепо упаковане рецепт лекови су произведене на сличан начин да популарна илегалних супстанци, као метамфетамин, који је представник закона и владине агенције су им и говорила да избегну све њихове животе.

"Јавност остаје скоро потпуно несвесни то метамфетамина производи скоро идентичне ефекти онима који су произвела је популарна АДХД лекове д-амфетамина (деxтроампхетамине). Вероватно га знате као Аддералл: комбинација амфетамина и д-амфетамина помешане соли, "написао је др Царл Харт, професор психологије и психијатрије на универзитету Колумбија, у комад за утицај.

Неким недавним извештајима да је јестива марихуана, посебно производи сличне Кенди, шаљу децу у хитну у државама које имају легализована биљку у медицинске и рекреативне сврхе. У ствари, у чланку објављеном ове недеље у данас означава било 4000 позива да за отрове 2015 за децу и тинејџери изложени лонац. Иако ниједан од ових инцидената створио неке ситуације опасне по живот, лекари кажу да деца која случајно сварим ових производа – углавном због немарности родитеља – доживљавате "мучнине, повраћања, дезоријентација, узнемиреност као реакције и чак психотиине реакције, које могу да их радимо што обично не раде."

Ове врсте извештаји су утрнула стил канабис индустрије у неким државама. Законодавци у Цолораду је недавно представио закона са циљем да се Забрани јестива марихуана гуммиес сличне воће, животиње, људи, и још нешто деца могла наћи атрактивна. Али постоје без заштите на месту на федералном нивоу да бисте спречили да фармацеутске компаније, као Неос Тхерапеутицс, производња бомбоне са укусом верзије дрога коју је познато да узрокује озбиљне зло, укључујући изненадне смрти, код деце и одраслих.

Међутим , иако за храну и дроге администрација има доказе који доказују да је заснован на амфетамин лекови могу убити, било је тако неколико смртних случајева да је федерална Агенција наставља да прогласи ове супстанце, сигуран и ефикасан у лијечењу АДХД и нарколепсије. Међутим , ове дроге често узрокују уобичајене медицинске проблеме, укључујући дегенерацију јетре, срчани удар, напади, удар и психотиине епизоде – у све већој мери више могућих за дете да искусе после јела превише његово или њено лекове јер изгледа и има укус као бомбоне.