Bosh sahifa > Новости > Kontent

Цалифорниа Теамстерс противе се марихуана иницијативу

Jun 13, 2016

Док је то можда звучи помало чудно за сурфање водећих рада Уније да заузме став против ли индустрије која обећава да ће креирати хиљаде нових радних места и генерисање милионе долара у нови приход, Калифорнија Теамстерс недавно је рекао да Унија не подржава иницијативу за гласање са циљем да се легализације марихуане у рекреативне јер ће смањити њених чланова у току.

Синдикат , организација брине о интересима камионџије и радници у магацину, је донирала значајну суму новца да би кампања против дроге који покушава да спречи бити легализована у Калифорнији овог новембра марихуане. У недавном извештају из одсечак приказује Теамстерс је недавно пала 25 000 долара у фонд за подршку коалицији за одговорна политика дроге – исти лобирање напор који је финансирала закон за спровођење и затворске групе широм државе.

Међутим , за разлику од других група се надала да саботира Сеан Паркер одраслих користи од марихуане акт (АУМА), Унија је рекао да га не противи се концепт легализације марихуане на начин који омогућава одраслима да купите траву на начин сличан пиво; Али то је "филозофски" против предлога, јер то не пружа прилику за својим члановима да поднесе транспорт и дистрибуцију производа лонац.

"Ми смо наклоњени високо регулисаних и тиеред модел дистрибуције, сличан начин алкохол је регулисана, тамо где је један независни дистрибутер која не расте или продајем марихуану," Калифорнија Теамстерс лобиста Баррy Броад је рекао да вести. "Могли бисмо подржавају иницијативу да један који смо мислили одговарајуће регулаторне структуре."

Иако је марихуана реформатори често тврде да траву треба да је регулисано на начин који опонаша трговину алкохолом, идеју о стварању индустрија једнак алкохол је постала помало плитка у погледу дистрибуције. Када је у питању добити пиво на полице, постоји систем за три категорије у место које намеће употребу независних дистрибутера по робу од произвођача да излаз малопродаји. Према на повезане пиво дистрибутери у Илиноису, амерички пиво дистрибуције систем је постављен на своје место пре 70 година да пружи "равноправном терену" у индустрији спречавањем неке од исте лудорије које често приписује се због изазивања прохибиције, на првом месту.

Нажалост , АУМА не долази са одредбу којом би се запослио као независни дистрибутер да послужи као посредник за канабис узгајиваии и малопродаја апотеке. Језик иницијативе технички иде уз длаку рада савеза омогућавањем узгајиваие да дистрибуирате своје производе. Ово, наравно, спречава чланова синдиката имао убире свих финансијских повластица које је судбина да се појављују ако Цалифорниа бирача је ставио свој печат одобрења на иницијативу касније ове године.

Још нису све радничке синдикате угроћава АУМА.

У протеклих неколико година, Уједињене хране и комерцијални радници Међународног савеза (УФЦW), која представља чланови запослени у продавницама и паковање биљака, је почела уплитања у индустрији Цалифорниа канабиса. Према извештају из СФ Wееклy, Унија је сада има више од 1 000 редовних чланова у Калифорнији који раде у траву – број који очекује се до небеса, једном кад држава прихвата потпуно легалном тржишту.