Bosh sahifa > Новости > Kontent

300 килограма марихуане у Греенwицх Виллагеу

Mar 12, 2016

Тројица су били ухапшени након покушаја испоруке огромних 300 килограма канабиса у зграду у Греенwицх Виллагеу у Неw Yорку, полиција је рекла ЦБС Неw Yорк прошлог месеца.

Наркотици полицајца су ухапсили Патрицк Јохнсон, Маттхеw Парриго и Цхристопхер Бендер након опазили су носили велики дрвени сандук у зграду у улици Бликер 144. Полиција је касније откривено другог 150 кила сандука пуна траве након претраживања доставни камион на сцени.

Бридгет Бреннан, градских специјалне наркотике тужиоца, је рекла WЦБС да верује у лонац је испоручило ваздух из Калифорније Неwарк аеродром, а онда доставио курир комби на адресу Греенwхицх село. Детективи пратио је испорука и послали њушкало пса да потврди за пресретање.

"То је огромна колицина марихуане и вреди много новца," рекао је Бреннан, радије очигледно. "Бице бити продавани у улици нивоу износе по граму, вероватно би до милионе долара."

Мега -биста Ма скоро четири године након што је Јохн Бокун, наводни поглавица банде "Wестиес" ирски, су ме ухитили због наводно лете пола милиона долара у Калифорнији хидропонску Фармингдел аеродром на Лонг Исланду. Немамо појма, ако две операције су повезани, али мамац за велику лову јасно наставља да бисте нацртали улозима увоза у Неw Yорк-у околини. И та велика лова је у великој мери због цена бити надувани за канабис илегалан статус.