Bosh sahifa > Знање > Kontent

Зашто јувелира радије Суперwаве накит Ласер за заваривање машина

Jun 15, 2016

1 . ласерског заваривања не захтева никакве војници. Да изградим област користите исти материјал као комад тренутно радите.

2 .А ласерски Велд је врло чист и оставља без фиресцале или усана, стога се мање оперете је потребна, без киселим.

3 .А ласер Велд је врло прецизан и загрева и хлади у делић секунде. Ово вам омогућава да са сигурношћу заварити до 0,1 мм поред топлоте осетљиве камен, правим поново преливања врло лако.

4 . неке друге предности питомија топлоте су ти можете да поправите пролеће зглобова без губитка напетост; Добро ланце поправке без другог круга; поправљање костим накит и рад на претходно поправљених посао без бриге од других пропаст лемљење спојева.

5 много послова оправке су много лаксе са ласером и способни сте да поправите послове да би нормално окрећи ми леђа нпр наоиаре оквире прохром траке за сат, добро ланац поправке, осетљив привезака топлоте, сломљен камени поставке итд. Иега су ове поправке у кући да би помогло да задрзи купаца.

6 .А ласер за новац практично било који метал, као и за варење два разликовала метала заједно. Ово може да отвори врата да нови дизајн. Ласер за новац: жута златних, Wхите златних, Росе злато, платина, Паладиум, сребро, нерђајући челик, титанијума и костим накит.

7 .А драгуљари рада са глумцима метала имају ласер да брзо и лако поправити порозности. Када готово поправку је невидљивим.

8 . као ласерски поправку је чист постављање упаљаиа процес за разлику од ПУКс, Шавови су 3 пута јачи од конвенционалне лемљење.

Тек је 9 многе драгуљари коментар највећа бенефиција за њих је да има способност да их из невоље на одређене послове. Тешко ми је да се стави процена на ово, али стварно помаже када имате тај ручни рад, потребно је да брзо и ласер је једини одговор.

За више информација молим вас погледајте на нашем сајту: www.superwve-laser.com

Или , не оклевајте да бисте нам послали твоја истрага.